المقادير
لعجينه البسبوسه:
1 كوب ونص سميد ناعم
1 كوب جوز هند
1 عبوة قشطه
1/2 كوب زيت
1/4 كوب سكر
1/4 كوب شيكولاته مبروشه او بديل الشيكولاته
3 ملعقه كبيرة كاكاو خام في حاله الكاكاو نضع 1/2 كوب سكر
1 ملعقه كبيرة بيكنج بودر
فانيليا
3 بيض
للتزين:
1 عبوة قشطه
1/2 عبوة كبيرة حليب مكثف
3 شيكولاته جلاكسي حجم كبير
الطريقه
1- في وعاء نضع السميد والبيكينج بودر وجوز الهند ونتركهم جانبا
2- في الخلاط الكهربائي نضع القشطه والسكروالشيكولاته المبروشه والبيض والزيت والفانيليا ويتم خفقهم جيدا
3- نضع خليط البيض والقشطه والزيت والسكروالشيكولاته المبروشه علي السميد ويتم خلطهم جيدا
4- نضعهم في صينيه مدهونه بالزيت وندخلها الفرن علي درجه 180 لتمام النضج
5- نتركها لتهدأ تماما ونقوم بتزينها
6- نقوم بتذويب الشيكولاته الجلاكسي بحمام مائي ثم نقوم بوضعها مع القشطه والحليب المكثف ونخلطهم جيدا ثم نضعهم علي البسبوسه ونقوم بتزينها حسب الرغبه
0 تعليق على موضوع : طريقة عمل بسبوسة الجلاكسي
الأبتساماتأخفاء الأبتسامات