المقادير
1 كيلو لحم فيليه
4 فص ثوم
1 ملعقه كبيره جنزبيل طازج مبشور
1 فلفل أخضر
1 فلفل أحمر
1 بصل
3 ملاعق كبيره زيب
1 ملعقه كبيره زيت سمسم
¼ كوب صويا صوص
ملح و فلفل
1 ملعقه صغيره نشا مذابه في قليل ماء
الطريقه
1. نضع الزيت على النار و نضيف الثوم المقطع و الجنزبيل ثم نضيف الفيليه و نقلب و نتبل بالملح و الفلفل
2. نضيف الفلفل المقطع و البصل و نقلب لدقيقه واحده ثم نضيف الصويا صوص
3. نضيف النشا و الماء و نقلب حتى تسمك الصوص
4. نرفع اللحم من على النار و نضيف زيت السمسم
5. يقدم ساخنا مع الرز الابيض و بالهنا و الشفا
0 تعليق على موضوع : فيليه مع الفلفل على الطريقه الصينيه
الأبتساماتأخفاء الأبتسامات