-->
recent

آخرالوصفات

recent
random
جاري التحميل ...
random

طريقة تعصيج اللحمة المفرومة

تعصيج اللحمة المفرومة
تعصيج اللحمة المفرومة

طريقة تعصيج اللحمة المفرومة علشان نستخدمها مع وجبات كتير

وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي : 30 دقيقة
الوقت الكلى : 40 دقيقة

عدد الاشخاص 4

الادوات المستخدمه

معلقة خشب
حلة
سكينة حامية

المقادير

2 x معلقة كبيرة سمن (أو زيت)
1 x معلقة صغيرة زعتر (اختيارى)
1 x عدد فص ثوم (مفروم)
1 x معلقة صغيرة بهارات لحمة
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x معلقة صغيرة ملح
1 x عدد بصلة
½ x معلقة صغيرة قرفة (اختيارى)
½ x كيلو لحمة مفرومة

الخطوات
  1. هنقطع البصلة مكعبات صغيرة.
  2. فى حلة على نار متوسطة هنضيف معلقتين سمنة ونضيف البصل ونقلبه كويس لحد ما يتحول للون الذهبى.
  3. هنضيف فص الثوم المفروم ونقلب كويس.
  4. هنوطى النار ونضيف اللحمة ونفتتها كويس بمعلقة خشب.
  5. هنضيف كل البهارات ونقلب كويس لحد ما اللحمة يبقى لونها بنى فاتح.
  6. هنسيب اللحمة على نار هادية وهنقلبها كل شوية لحد ما تنزل ميتها وتشربها تانى.

عن المدونة

مستر أبوعلي مدونة تقنية تحتوى على مجموعة دروس ودورات فى مجالات تقنية مختلفة مثل دروس انظمة التشغيل والبرامج والالعاب وبلوجر وفوتوشوب وتطبيقات اندوريد والربح من الانترنت وغيره من الشروحات المميزة تاست مدونة مستر ابوعلى عام 2013 وبفضل الله نالت اعجاب الكثير مؤسس المدونة مستر ابوعلى مدون مصرى

0 تعليق على موضوع : طريقة تعصيج اللحمة المفرومة

  • اضافة تعليق

  • الأبتساماتأخفاء الأبتسامات

    إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

    إتصل بنا

    أقسام الموقع

    تغريداتي علي التويتر

    حمل تطبيقنا

    زوار المدونة

    إحصائيات المدونة

    جميع الحقوق محفوظة لـ

    وصفات سيدتي

    2017