قوالب الكنافة بالحليب المكثف المحلي |
سالي فؤاد - حلو وحادق - سي بي سي سفرة
نوع الاكلة الرئيسى : حلويات
المطبخ : أوروبي
المقادير
نصف كيلو كنافة مفتفتة
3 ملعقة سمنة حسب الاحتياج
كوب بندق محمص مجروش
حليب مكثف محلى حسب الاحتياج
انصاص بندق
صوص شيكولاتة جاهز
شيكولاتة قابلة للدهن
فسدق مجروش
طريقة التحضير
* اخلطي الكنافة المحمرة مع الحليب المكثف المحلى حتى تتماسك
* ضعي الكنافة في قوالب سيلكون حسب الرغبة لكي تشكليها
* قدميها وزينيها بالشيكولاتة القالة للدهن وصوص الشيكولاتة والبندق والفسدق حسب الرغبة
نوع الاكلة الرئيسى : حلويات
المطبخ : أوروبي
المقادير
نصف كيلو كنافة مفتفتة
3 ملعقة سمنة حسب الاحتياج
كوب بندق محمص مجروش
حليب مكثف محلى حسب الاحتياج
انصاص بندق
صوص شيكولاتة جاهز
شيكولاتة قابلة للدهن
فسدق مجروش
طريقة التحضير
* اخلطي الكنافة المحمرة مع الحليب المكثف المحلى حتى تتماسك
* ضعي الكنافة في قوالب سيلكون حسب الرغبة لكي تشكليها
* قدميها وزينيها بالشيكولاتة القالة للدهن وصوص الشيكولاتة والبندق والفسدق حسب الرغبة
0 تعليق على موضوع : قوالب الكنافة بالحليب المكثف المحلي
الأبتساماتأخفاء الأبتسامات