ستيك السالمون ببيستو السبانخ |
نوع الاكلة الرئيسى : طبق رئيسي - مأكولات بحرية | المطبخ : اوروبي | سالي فؤاد - حلو وحادق - سي بي سي سفرة
المقادير
4 قطع فيليه سالمون مخلي من الشوك والجلد
ملعقة صغيرة بودرة ثوم
ملعقة صغيرة بودرة جنزبيل
ملح
فلفل
ملعقة كبيرة بشر ليمون
حزمة سبانخ طازجة
كوب زيت زيتون
كوب لوز ني بدون قشر
كوب جبنة بارميزان
2 فص ثوم
عصير ليمون
2 حبة فلفل احمر
2 حبة طماطم
طريقة التحضير
* رصى قطع السلمون فى صينية مفروشة بورق الزبدة
* تبلى السمكة بالملح والزنجبيل البودرة والثوم البوردة وبشر الليمون
* ضعى السمك فى الفرن لمدة 15 دقيقة
طريقة تحضير الخلطة
* إخلطى 4 فص ثوم مع زيت زيتون بكر وعصير الليمون واللوز النى المقشر والجبنة البارميزان المبشورة والسبانخ
* أضيفى الملح وقلبى
* قطعى الفلفل الأحمر الرومى والطماطم شرائح وإشويهم فى طاسة شوى على النار
* رصى ورق السبانخ فى طبق التقديم وشرائح الفلفل الأحمر الرومى والطماطم المشوية
* رصى قطع السمك السلمون وفوقها خليط السبانخ
* رشى على الوجة جبنة بارميزان مبشورة
المقادير
4 قطع فيليه سالمون مخلي من الشوك والجلد
ملعقة صغيرة بودرة ثوم
ملعقة صغيرة بودرة جنزبيل
ملح
فلفل
ملعقة كبيرة بشر ليمون
حزمة سبانخ طازجة
كوب زيت زيتون
كوب لوز ني بدون قشر
كوب جبنة بارميزان
2 فص ثوم
عصير ليمون
2 حبة فلفل احمر
2 حبة طماطم
طريقة التحضير
* رصى قطع السلمون فى صينية مفروشة بورق الزبدة
* تبلى السمكة بالملح والزنجبيل البودرة والثوم البوردة وبشر الليمون
* ضعى السمك فى الفرن لمدة 15 دقيقة
طريقة تحضير الخلطة
* إخلطى 4 فص ثوم مع زيت زيتون بكر وعصير الليمون واللوز النى المقشر والجبنة البارميزان المبشورة والسبانخ
* أضيفى الملح وقلبى
* قطعى الفلفل الأحمر الرومى والطماطم شرائح وإشويهم فى طاسة شوى على النار
* رصى ورق السبانخ فى طبق التقديم وشرائح الفلفل الأحمر الرومى والطماطم المشوية
* رصى قطع السمك السلمون وفوقها خليط السبانخ
* رشى على الوجة جبنة بارميزان مبشورة
0 تعليق على موضوع : ستيك السالمون ببيستو السبانخ
الأبتساماتأخفاء الأبتسامات