مقلوبة مكرونة باللحمة المفرومة |
نوع الاكلة الرئيسى : طبق رئيسي | المطبخ : أوروبي | أسامة السيد - من مطبخ أسامة - سي بي سي سفرة
المقادير
مكرونة مسلوقة
لحمة مفرومة
جبنة موتزاريلا
طماطم
بصل
كاتشب
مستردة
زبدة
حليب
ملح
فلفل
جوزة الطيب
زيت زيتون
زعتر
طريقة التحضير
* شوحي البصل مع الزيت و اللحمة المفرومة و تبلي بملح و فلفل و جوزة الطيب و زعتر
* اتركيهم حتي تنضج اللحم ثم ضيفي كاتشب و مستردة و قلبي
* قطعي الطماطم حلقات ثم رصيها قي الطاجن ثم ضيفي طبقة من الجبنة الموتزريلا ثم طبقة من اللحمة المفرومة
* ضيفي المكرونة المسلوقة و متبلة بملح و فلفل و جبنة و اضغطي علي المكرونة و اغلقيها بورق زبدة
* ادخليها الفرن لكي تتماسك و تنضج
* في طبق التقديم اقلبي الطاجن و زينيها بالريحان و قدميها بالهنا
المقادير
مكرونة مسلوقة
لحمة مفرومة
جبنة موتزاريلا
طماطم
بصل
كاتشب
مستردة
زبدة
حليب
ملح
فلفل
جوزة الطيب
زيت زيتون
زعتر
طريقة التحضير
* شوحي البصل مع الزيت و اللحمة المفرومة و تبلي بملح و فلفل و جوزة الطيب و زعتر
* اتركيهم حتي تنضج اللحم ثم ضيفي كاتشب و مستردة و قلبي
* قطعي الطماطم حلقات ثم رصيها قي الطاجن ثم ضيفي طبقة من الجبنة الموتزريلا ثم طبقة من اللحمة المفرومة
* ضيفي المكرونة المسلوقة و متبلة بملح و فلفل و جبنة و اضغطي علي المكرونة و اغلقيها بورق زبدة
* ادخليها الفرن لكي تتماسك و تنضج
* في طبق التقديم اقلبي الطاجن و زينيها بالريحان و قدميها بالهنا
0 تعليق على موضوع : مقلوبة مكرونة باللحمة المفرومة
الأبتساماتأخفاء الأبتسامات