لذيذة و مغذية و يحبها الاطفال
وقت التحضير : 15 دقيقة
وقت الطهي : 10 دقائق
الوقت الكلى : 25 دقيقة
عدد الاشخاص 4
الادوات المستخدمه
طاسة غويطة
وعاء زجاجي كبير
معلقة قلي
المقادير
100 x جرام جبنة بارميزان
1 ½ x كوب زيت عباد شمس
(للتحمير)
1 x كوب لحمة مفرومة
1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
1 x عدد بيضة (طازجة)
1 x كوب بقسماط مطحون
½ x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
½ x كيلو بطاطس (مهروسة ناعم)
الخطوات
- تعجن البطاطس مع ملح و فلفل.
- نأخذ كمية مناسبة من البطاطس و ضعيها في يدك و اعمليها على هيئة كورة ثم اخرميها من المنتصف و ضعي كمية من العصاج و الجبنة ثم كوريها و كرري ذلك فى باقي الكمية.
- ضعى الكور فى البيض ثم البقسماط.
- ضعي اناء به زيت غزير علي النار حتي يسخن ثم ضعي كرات البطاطس حتي يصبح لونها ذهبي.
- رصي الكور فى طبق التقديم و تجمل بحلقات الطماطم و البقدونس.
0 تعليق على موضوع : طريقة عمل كرات البطاطس المقلية
الأبتساماتأخفاء الأبتسامات